Kvalitetsmaterialer

Papir og træfiber isolering.
Træfiber og papiruld kan være et godt isoleringsvalg hvis du feks har et loft der skal efterisoleres, eller blot ønsker mere effektiv varme og lyd-isolering samt brandhæmning. Dette er i praksis fordi disse materialer er mere bastante end sten og glasuld, og kan blæses ind i store områder såvel som snørklede kroge.

Ler.
Lerpuds er blevet brugt i årtusinder og skaber et fantastisk indeklima. Lerpuds tilfører masse inde i huset, hvilket betyder at der holdes på varmen og at temperaturen bliver stabil, både når der er varmt og koldt udenfor. Ingen kolde hjørner, igen kuldegys når der åbnes et vindue, ingen lummerhed om sommeren. Ler er også meget diffusionsåbent, hvilket vil sige at det modtager og afgiver fugt. Det betyder et stabiliseret klima uden duggede ruder eller tørre slimhinder. Lerpuds kan desuden males eller indfarves til en rigtig flot finish.

Træ.
Træ er et overlegent materiale til både konstruktion, beklædning og æstetiske flader på grund af dets styrke, fleksibilitet, tekstur og resonans. Man kan både se, høre og mærke det er træ, selv når det er malet. Træ er et velkendt materiale, men hvad folk ofte glemmer er at der er mange måder at behandle træ på, så det patinerer smukt, holder længere og endda hærdes over tid, uden tungmetaller og skadelige kemikalier.

Fibergips.
Fibergips er et alternativ til gips og lerpuds som kvalitetsmæssigt ligger mellem de to. Fibergipsen kan ikke det samme som ler, men har dog en vis masse og hårdhed som gør den velegnet til mange byggeopgaver.

Kalk.
Kalkpuds er et godt valg til vedligeholdelse af facader som både hærder overfladen og giver den et flot patina. Kalk er mineralsk så du slipper for alger, samtidigt er den diffusionsåben så du slipper for revner og afskalning. Kalk kan også indfarves og bruges som maling inde som ude og kan kendes på sin silkebløde finish.